Nieuwe matrijzen voor Soaptec pers

Vandaag hebben wij een voor ons nieuw type matrijs opgeleverd, namelijk voor een Soaptec pers. Hieronder zijn twee verschillende matrijzen te zien voor de Soaptec persen. De onderstaande afbeeldingen zijn tevens onder het kopje producten te vinden.


Matrijs voor innovatief project

Afgelopen maand hebben wij twee matrijzen geleverd voor de realisering van een innovatief product.

Middels deze matrijzen worden enkele verbindingen waterdicht omspoten met kunststof. Deze verbindingen zijn een onderdeel van een infrarood verwarmingssysteem, welk zeer energiezuinig is.

Op zondag 28 september 2014 om 16.00 uur wordt op SBS 6  in het programma Alles over Wonen ruim aandacht besteed aan dit product. Op zaterdag 4 oktober volgt een herhaling.

Meer info is te vinden op http://www.livingheat-vloerverwarming.nl/.


Tinnen beeldjes en onderscheidingen

De opening van het carnavalsseizoen zit er weer aan te komen en bij carnaval horen natuurlijk onderscheidingen, medailles en bijvoorbeeld een beeldje van Prins Carnaval voor de nieuwe prins. De medailles worden speciaal voor u ontworpen, maar u kunt natuurlijk ook zelf een ontwerp aanleveren.

Wanneer u zelf een ontwerp aanlevert, wordt er eerst gekeken of het ontwerp geschikt is om daadwerkelijk een product van te maken. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij samen met u kijken om het aan te passen of een alternatief te vinden.

Als u interesse heeft kunt u hier contact met ons opnemen. Door op tijd een aanvraag te doen, voorkomt u teleurstellingen.